counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

طرز تهیه آش انار با سبزیجات معطر

وب سایت پیمونه:  طعم ترش آش انار به همراه عطر سبزیجات معطر هوادارانی دارد که این آش را بهترین آش ایرانی میدانند. رب انار مرغوب و سبزیجات تازه را در این غذا فراموش نکنید. مواد لازم:      آب گوشت 1 لیتر     پیاز 1 عدد ...

روش تهیه سس لیمو خوشمزه و عالی

روش تهیه سس لیمو خوشمزه و عالی  امروز بشما روش تهیه سس لیمو را آموزش میدهیم که می توانید در ادامه روش تهیه آنرا بخوانید و از طعم خوب آن لذت ببرید.    مواد لازم برای سس لیمو : ...

طرز تهیه آش قلیه

غذای آش قلیه یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی استان گیلان است که طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. مواد لازم برای آش قلیه گوشت چرخ کرده:200 گرم پیاز رنده شده:یک عدد لوبیا سفید:130 گرم نخود:100 گرم هویج نگینی:3 عدد کشمش پلویی:150 گرم قیصی:8 عدد چغندر: ...

طرز تهیه رولت بیکن چیز برگر

امروز میخواهیم طرز تهیه غذایی متفاوت را تجربه کنیم، با ما همراه باشید تا تنوعی به لیست روزانه خود بدهید و از آن لذت ببرید. این رولت خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.  «به گزارش تابناک با تو»؛ امروز میخواهیم ط ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

سالاد های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن ها

هفته نامه سلامت: واژه «سالاد» از کلمه ایتالیایی «insalata» به معنی خوراکی یا غذای شور گرفته شده است. این نوع غذا برگرفته از یک شیوه غذایی رومی بود که در آن زیتون، تربچه و دیگر سبزیجات را در نمک، روغن یا سرکه شور می‌گذاشتند و همراه غذای اصلی یا به شکل پیش‌ ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

ژله سبزه عید، دسر سفره های نوروزی

یکی از ژله های مناسب و جالب برای سفره هفت سین و همچنان پذیرایی در مهمانی های عید نوروز ژله سبزه ست. در این بخش طرز تهیه این ژله زیبا را آموزش می دهیم.

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی قطایف؛ شیرینی پرطرفدار عربی

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز برای شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. ...

طرز تهیه پیتزا زبان مرحله به مرحله

طرز تهیه پیتزا زبان مرحله به مرحله

اگه طرز تهیه یه خمیر پیتزای خوشمزه و با کیفیت رو بدونین اونوقته که میتونین انواع و اقسام پیتزا های خوشمزه با گوشت، مرغ و یا سبزیجات رو تو خونه بپزین در این مطلب هم طرز تهیه پیتزای زبان رو براتون میذارم امیدورام تو خونه بپزینش و از طعم محشرش در کنار خانواد ...

شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی

در زمان خرید سیب، از سفت بودن آن اطمینان حاصل کنید. از خرید سیب هایی که چین و چروک دارند، خودداری کنید، زیرا این سیب ها بخش اعظم فواید و ارزش تغذیه ای خود را از دست داده اند. نوشته شیرینی سیب و گردو با طعمی به یادماندنی اولین بار در آشپزی و شی ...

تازه ترین آمار فروش فیلم های نوروزی

تازه ترین آمار فروش فیلم های نوروزی

جدیدترین آمار فروش فیلم های نوروزی در حالی توسط پخش کنندگان اعلام شد که فیلم سینمایی «مصادره» به کارگردانی مهران احمدی با فروش نزدیک به دو نیم میلیارد تومان پیشتاز فیلم های نوروزی است.   جدیدترین آمار فروش فیلم های نوروزی در حالی توسط پخش کنندگان ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه و مجلسی در قابلمه بدونه فر

مرغ بریان از آن دسته غذاهایی است که درست کردن آن ها نیاز به مهارت زیادی دارد. اما پس از خواندن این مطلب، بدون نیاز به فر، و در قابلمه می توانید یک مرغ بریان خوشمزه درست کنید. نوشته طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه و مجلسی در قابلمه بدونه فر اولین بار در آشپ ...

طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم

در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. نوشته طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم اولین بار در آشپزی و شیرینی. پ ...

بیسکویت دوقلو؛ همراه خوشمزه سینیِ چایی

بیسکویت دوقلو، مناسب ترین شیرینی خشک در عصرانه های بهاری می باشد در این مطلب طرز تهیه این شیرینی معروف با مارمالاد را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه چیز کیک عسلی

مواد لازم برای چیز کیک عسلی بیسکویت ساده 2 عدد پنیر خامه ای 250 گرم عسل ¼ پیمانه بیسکویت تارت 12 عدد خامه غلیظ 300 میلی لیتر طرز تهیه چیز کیک عسلی بیسکویت های ساده را در غذاساز به شکل پودر درآورید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد. سپس با استفاده از یک همزن برق ...

مصرف فیبر در دوران بارداری، سالاد خوبه؟

قبل از شروع غذا، سالاد شامل کاهو، کلم، گل کلم، گوجه فرنگی، خیار، هویج، کرفس و ... میل کنید.

خوراک گوشت و کدو حزب بدون دعوت

خوراک گوشت و کدو مخصوص میهمانی های ناخوانده

تغذیه گوشت و کدو تنبل خوراک گوشت و کدو ,خوراک ساده, گوشت و کدو که حزب دعوت آن پیشنهاد شد در زمان کمی می توانید طبخ. مواد مورد نیاز گوشت (درشت خرد شده): 400 گرمکدو تنبل (بخار پز): 6 قطعه گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد جعفری تازه (Satori): 50 گرم سیر (خرد شده): 2 عدد پیاز قرمز (setup ریز خرد شده): 1 عدد فلفل قرمز: یک چهارم ق g هویج (ریز خرد شده): 2 عدد ساقه کرفس (خرد شده): 3 ساقه پودر آویشن: 1 am g فلفل کایین: یک دوم ق چ برگ بو: 1 عدد نمک و فلفل: به میزان لازم روغن زیتون: 3 ق س خوراک گوشت و کدو یک غذای ایرانی روش پخت 1. قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار داده و 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را به آن افزوده تا کمی گرم شود. بعد گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کرده و طلایی رنگ شود. بعد آن را از قابلمه خارج کنید. 2. سیر را به قابلمه حاوی روغن اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 30 ثانیه تفت دهید. بعد پیاز قرمز و فلفل قرمز را به آن افزوده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. 3. کرفس و هویج را به مواد افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر سبزیجات را تفت دهید و از قابلمه خارج کنید. خوراک گوشت و کدو مخصوص مهمان 4. گوشت را به سبزیجات افزوده و پودر آویشن و فلفل کایین را به آن اضافه و مخلوط کنید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و گوجه فرنگی و 4 پیمانه آب به آن اضافه کنید و برگ بو را در سطح آب قرار داده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد حرارت را کم کرده و به مدت 60 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. 5. کدو را از قبل بخارپز کنید به مدت 10 یا 15 دقیقه (له نشود) را با پوست به صورت نواری ورقه کنید. 6. کدو را در بشقاب سرو ریخته و از مخلوط گوشت با استفاده از قاشقی در وسط آن بریزید و با مقداری جعفری (خرد شده) روی آن را تزیین و سرو کنید. مجله سرآشپز – سمیه دیندار نوشته خوراک گوشت و کدو مخصوص میهمانی های ناخوانده اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.