counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

نارکدو را حتما امتحان کنید!

نارکدو را حتما امتحان کنید!

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: نارکدو یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می‌شوید.مواد مورد نیاز کدوسبز (رنده شده): 4 عدد پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد سیر (له شده): 2 حبه رب انار: حدود 6 ...

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه ای به سبک ترکیه ای

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:  بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. میزان سرو: 8 نفر مواد لازم لایه گوشت: ...

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

کشف ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه +عکس

عکسی که به تازگی یک ماهواره چینی از ساختمانی عجیب و مرموز روی ماه تهیه کرده است احتمال وجود موجودات هوشمند فضایی را قوت بخشیده است. ...

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

طرز تهیه بستنی انبه و ماست خانگی

هرچند بعضی ها خوردن بستنی را محدود به گرمای هوا کرده اند اما تجربه یک بستی خوشمزه در ...

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه؛ هدیه ای مخصوص خاص پسندان

ترافل میوه ای یکی از خوشمزه ترین ها در بین ترافل ها می باشد. این ترافل را به عنوان دسر در میهمانی ها سرو کنید. مواد لازم: شکلات سفید (خردشده): 250 گرم خامه: 60 میلی لیتر ...

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

شور ماهی پلو یکی از غذا های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

طرز تهیه کوفته سبزی

کوفته سبزی غذای سنتی شیرازی ها می باشد و در طرز تهیه کوفته سبزی از برنج نیم دانه و نخود ریز و گوشت چرخ کرده و سبزی های مخصوص کوفته ( شوید و تره و ریحان و ترخون و جعفری ) استفاده می شود که سبزی های معطر طعم خوشایندی را به کوفته سبزی می … مطلب طرز ...

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. ...

تازه ترین آمار فروش فیلم های نوروزی

تازه ترین آمار فروش فیلم های نوروزی

جدیدترین آمار فروش فیلم های نوروزی در حالی توسط پخش کنندگان اعلام شد که فیلم سینمایی «مصادره» به کارگردانی مهران احمدی با فروش نزدیک به دو نیم میلیارد تومان پیشتاز فیلم های نوروزی است.   جدیدترین آمار فروش فیلم های نوروزی در حالی توسط پخش کنندگان ...

طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم

در مطلب آشپزی امروز قراره غذایی راحت و خوش طعم رو با بادمجان تجربه کنیم. بادمجان از دسته صیفی جاتی هست که با توجه به نوع کاربرد اون در تهیه انواع غذاها طرفدارن خیلی زیادی داره. نوشته طرز تهیه بقچه بادمجان راحت و خوش طعم اولین بار در آشپزی و شیرینی. پ ...

سالاد شیرازی خوشمزه و مدل های تزئین آن

سالاد شیرازی سنتی ترین سالاد ایرانی است، ترکیب مناسبی از خیار، گوجه و پیاز با چاشنی آبلیمو که به تنهایی یا همراه با غذا سر میشود.

قرن قرن

هورن horn

هرتا (هرتا)در این مواد غذایی است, نروژی این یکی از آن مواد غذایی است که می تواند به راحتی برای ناهار. در ضمن یک پیاده روی بسیار مناسب است.شما همچنین می توانید مقدار زیادی از آن به سمت راست و پس از سرد شدن آن را در یخچال نگه دارید. هنگامی که مقدار کافی یک تا دو ساعت قبل از مصرف آنها را از فریزر یخ است ، و یا استفاده از مایکروویو آماده برای استفاده است.مواد لازم:آرد 600 تا 630 گرمشیر نیم لیتر نفت و راه حل های75 گرم شکر 1 قاشق غذا خوری خمیر مایه یا خمیر ترش 50 گرم پنیر پیتزا مقدار مورد نظرژامبون یا کالباس یا سوسیس   به مقدار دلخواهتخم مرغ                                    ١ عدد نمک                                          ١ قاشق چای خوری خردل                                       در صورت علاقه مقداری  ظروف و وسایل لازم:هم زن آشپزخانه، یکی دو عدد سینی فر، یکی دو ورق کاغذ روغنیطرز تهیه:استفاده از شکر برای این است که خمیر بهتر پف کند، نگران نباشید هورن ها شیرین نخواهند شد. شکر این خاصیت را دارد که باعث می شود خمیر مایه بهتر عمل کند. در ضمن سعی کنید کالباس یا هر نوع گوشت دیگر ی که برای این منظور تهیه می کنید مزه دار باشد. هنگام پیچیدن هورن ها، همچنین می توانید مقداری خردل یا هر چاشنی دیگری که مزه آنرا باب سلیقه شما کند استفاده کنید.اول خمیر را آماده می کنیم، برای این کار شیر و روغن نباتی را با هم کمی گرم کنید تا هم روغن آب شود و هم مایع تا ٣٧ درجه سانتیگراد گرم شود. مخلوط شیر و روغن را در ظرف همزن آشپزخانه بریزید، مخمر (خمیرمایه) را هم در آن حل کنید، شکر و نمک را هم بیفزاید و هم زن را روشن کنید. بعد کم کم آرد را به آن اضافه کنید. دقت کنید خمیر باید خوب مخلوط شود، همچنین دقت کنید خمیر نباید زیاد سفت شود و نه زیاد شل باشد. برای اینکه مطمئن شوید که خمیر زیاد شل نیست با انگشت آنرا امتحان کنید خیلی کم به دست شما خواهد چسبید، اگر زیاد چسبنده بود باید کمی آرد بیفزاید و باز با همزن هم بزنید. وقتی خمیر آماده شد آنرا با پارچه بپوشانید و در مکانی گرم (٣٧ درجه سانتی گراد) بگذارید برای ١ ساعت خمیر استراحت کند. معمولا وقتی این خمیر آماده شد حجم آن دو برابر حجم اولیه خواهد بود. پس از یک ساعت وقتی خمیر آماده شد آرد روی میز آشپزخانه بریزید و خمیر را روی آن قرار بدهید، سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ گرد کنید و روی آرد قرار بدهید و با پارچه ای آنرا بپوشانید. در این مرحله خمیر را باید برای ١٥ دقیقه دیگر استراحت بدهید. در این مدت ژامبون یا هر گوشت دیگری را که می خواهید استفاده کنید خوب خورد کنید، قطعات زیاد بزرگ نباشد، تقریبا پنج شش میلیمتری. پنیر را هم رنده کنید. یک عدد تخم مرغ را همراه با یکی دو قاشق سوپ خوری شیر مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا یک دست شود. وقتی خمیر آماده شد هر یک از آنها را جداگانه به شکل یک دایره ٣٨ سانتیمتری با وردنه پهن کنید و بعد آنرا به صورتی که در شکل تصویر اصلی این دستور می بینید، به ٨ قسمت تقسیم کنید (برش بدهید). بعد هر قسمت را جداگانه روی میز قرار دهید و اول با قلم موی مخصوص آشپزخانه حاشیه های خمیر را با کمی تخم مرغ رنگ بزنید. حالا در قسمت قاعده مثلث شکل خمیر، مقداری ژامبون (یا کالباس) قرار بدهید، کمی پنیر هم روی آن بریزید، اگر خردل هم دوست دارید مقداری خردل هم بیفزاید و سپس آنرا از طرف قاعده به طرف زاویه روبرو لوله کنید. بعد از لوله کردن کمی آنرا خم کنید و آنرا را داخل سینی فر روی کاغذ قنادی قرار دهید. وقتی همه هورن ها آماده شدند روی آنها را با قلم موی آشپزی با مقداری از مخلوط تخم مرغ رنگ بزنید و داخل فر قرار بدهید. فر باید قبل از شروع ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. هورن ها را در مدت تقریبا ١٥ دقیقه بپزید، این زمان تقریبی است و نسبت به فر شما باید تنظیم شود. قبل از اینکه آنها را از فر خارج کنید دقت کنید رنگ آنها طلایی شده باشد.منبع: Seemorgh.com